CREARE SITE DE PREZENTARE

Indiferent de domeniul tau de activitate, pentru a fi prezent online, un site de prezentare este imperativ. Iar pentru ca utilizatorii navigheaza de pe mai multe tipuri de dispozitive, ai nevoie de un site de prezentare 100% responsive. Aici intervenim noi.

Lucram cu

html
css
wordpress
magento
javascript
php

Ce este un site de prezentare?

Un site de prezentare ofera vizitatorilor tai informatii despre tine, in special informatii de prezentare si date de contact – numar de telefon, adresa de e-mail, localizare pe harta, formular de contact s.a. Scopul principal al site-ului este, evident, sa ii ajute pe utilizatori sa iti inteleaga businessul si sa le ofere posibilitatea de a te contacta.

De regula, un site de prezentare este simplu de utilizat si are doar cateva pagini – un homepage, o pagina de servicii (daca este cazul), contact, despre noi si, optional, un blog.

  • Homepage-ul este cea mai importanta pagina pentru ca da tonul interactiunii cu afacerea ta. Daca acesta are un aspect placut, este intuitiv si se incarca repede, atunci ai sanse mari ca utilizatorii sa doreasca sa navigheze in continuare pe site sau sa te contacteze.
  • Pagina de servicii este cea care are potentialul de vanzare cel mai mare din site, desigur, daca arata bine si are un continut convingator. Poti include aici testimonialele clientilor sau portofoliu, preturi si alte detalii utile pentru clienti.
  • Pagina Despre noi contine o prezentare a companiei si a misiunii acesteia, precum si obiectivele pentru viitorul apropiat. Aceste informatii sunt importante pentru ca ofera credibilitate afacerii tale.
  • Pagina de contact pune la dispozitia utilizatorilor harta cu locatia firmei, adresa exacta, numarul de telefon, adresa de e-mail la care vrei sa fii contactat si, optional, un formular de contact.
site prezentare02
site prezentare22

De ce ai nevoie de un site de prezentare?

In conditiile in care mai toata lumea foloseste internetul pentru a se informa in legatura cu produsele sau serviciile de care are nevoie, mergand pana a le achizitiona direct din online, daca ai o afacere, este imperativ sa fii prezent acolo. Cu atat mai mult acum, cand poti ajunge la oricine, oriunde s-ar afla.

Astfel, site-ul de prezentare al afacerii tale este cartea sa de identitate in mediul online. Prin intermediul sau ai posibilitatea de a-i targeta pe cei interesati de serviciile sau produsele pe care le oferi, fiind totodata o excelenta metoda de promovare. Iata cateva motive pentru care afacerea ta are nevoie de un website!

  • Clientii tai se asteapta sa te gaseasca online. Un site de prezentare este poarta de acces catre afacerea ta. Daca nu esti prezent online ratezi cu siguranta posibilitatea de a-ti crea notorietate si de a obtine mai multi clienti.
  • Clientii tai vor fi la curent cu noutatile tale. Sa furnizezi informatii despre afacerea si serviciile tale este una dintre cele mai importante moduri de a-ti deservi clientii. Prin intermediul site-ului ii poti tine la curent cu ofertele si noutatile tale.
  • Castigi credibilitate. O afacere fara un site de prezentare nu prezinta o credibilitate prea mare. Site-ul aduce un plus de valoare businessului, incredere si siguranta. In momentul in care cineva iti cauta online produsele sau serviciile si nu te gaseste, devine sceptic in ceea ce te priveste si e posibil sa se indrepte catre o alta firma, cu o imagine online mai buna.

De ce ai nevoie de un serviciu de creare site?

Fie ca ai sau iti doresti sa creezi un website de la zero, sa il dezvolti sau sa ii aduci imbunatatiri, prin intermediul limbajelor de programare, testare si asigurarea calitatii software, iti punem la dispozitie servicii complete de web development, personalizate in functie de nevoile si preferintele tale.

Construim website-uri cu design custom, integrate pe platforma WordPress, adaptate pentru dispozitive mobile, bine optimizate pentru motoarele de cautare, atractive din punct de vedere grafic, optimizate pentru utilizator, conforme cu GDPR si gandite sa aduca performante in promovare si conversii.

Desigur, site-ul pe care ti-l oferim va fi special adaptat nevoilor si specificatiilor afacerii tale. Design-ul ales va fi in acord cu domeniul de activitate al companiei, iar structura sa va reflecta preferintele si personalitatea ta.

Pentru crearea site-urilor de prezentare, folosim platforma WordPress. In acest fel, dupa lansarea site-ului, ai optiunea de a-l gestiona singur, pentru ca acest CMS are o interfata de administrare simplu de utilizat, nefiind necesare cunostinte de programare.

site prezentare12

Cum lucram

Comunicare initiala si analiza

In prima etapa, pentru a demara proiectul, ne dorim sa intelegem cat mai bine nevoile si obiectivele tale. Asta inseamna sa ne furnizezi toate materialele necesare si sa ne comunici cum vrei sa arate site-ul din punct de vedere vizual, plecand de la exemple concrete sau schite grafice pe hartie. Totodata, trebuie sa ne spui ce facilitati si caracteristici vrei sa le oferi utilizatorilor, care este scopul final si cui se adreseaza cu precadere site-ul.

Web Design

Dupa ce se alege conceptul, urmeaza crearea wireframe-ului, adica transpunerea in digital a schitei concepute in etapa anterioara, definindu-se totodata paginile si legaturile dintre ele. Dupa ce acestea sunt finalizate, site-ul incepe sa prinda cu adevarat forma. Acum se stabilesc culorile, stilul, fontul folosit, animatiile, interactiunile dintre elementele site-ului si utilizator, precum si detaliile de tipul incarcare selectiva a continului sau microinteractiuni.

Web Development

Dupa ce design-ul este aprobat atat de tine, in calitate de client, cat si de echipa de dezvoltare, site-ul este pregatit sa devina functional si afisat in motoarele de cautare, de pe orice dispozitiv, fie el PC, tableta sau mobil. Pentru asta, dezvoltatorul scrie linii de cod, folosind tehnologii precum CSS, JavaScript, HTML sau PHP. Desigur, pentru a avea un site perfect pus la punct, ai nevoie de continut pe masura si care sa fie optimizat corespunzator pentru browsere.

Lansare site si mententanta

In aceasta etapa sunt create adresele de email, sunt testate functionalitatile site-ului si sunt implementate codurile de urmarire (Google Analytics, Search Console, Facebook Pixel etc.), ceea ce inseamna ca site-ul tau este preagatit sa fie publicat pe internet. Totusi, pentru a-i asigura o buna functionare fara intreruperi, ai nevoie de un serviciu de mentenanta. Aici includem atat actiunile de back-up periodic, cat si actualizari ale continutului si remedieri ale eventualelor probleme care apar.

Proiecte

clarodent1
stomaterapie1
agraria dlg1
cateterizare1

Intrebari frecvente

Cum te ajuta un site de prezentare?

Un site de prezentare ofera vizitatorilor tai informatii despre tine – numar de telefon, adresa de e-mail, localizare pe harta, formular de contact s.a – cu scopul de a-i ajuta sa iti inteleaga businessul si sa le ofere posibilitatea de a te contacta.

Pe ce platforma va fi realizat site-ul?

Pentru crearea site-urilor de prezentare folosim platforma WordPress. In acest fel, dupa lansarea site-ului, ai optiunea de a-l gestiona singur, pentru ca acest CMS are o interfata de administrare ce nu necesita cunostinte de programare.

Cum se aleg functionalitatile site-ului?

Aspectul, numarul de pagini si caracteristicile site-ului se aleg in functie de nevoile si obiectivele businessului tau. Dupa ce design-ul este aprobat de tine si de echipa de dezvoltare, site-ul este pregatit sa devina functional.

Cat dureaza realizarea unui site?

Timpul de crearea a unui site depinde de factori precum complexitatea proiectului, de cerintele tale specifice si de disponibilitatea materialelor pentru popularea site-ului. In functie de aceste aspecte, site-ul poate fi gata intre 7 si 30 de zile.

Cat costa crearea unui site?

Costurile pentru crearea unui site web variaza in functie de amploarea proiectului, pornind de la cateva sute de euro si putand ajunge la cateva mii. Cu cat site-ul este mai complex, cu functionalitati speciale, cu atat costurile pentru realizarea lui cresc.

De ce are nevoie un site pentru a fi vizibil pe internet?

Pentru a fi vizibil pe internet, ai nevoie de un domeniu web – identitatea site-ului tau in mediul online – si de un serviciu de gazduire, adica de un spatiu pe un server de unde site-ul tau sa poata fi accesat cu usurinta oricand, de oricine.

Contacteza-ne